Bestilling af KlinikTV

Her på siden kan klinikken  bestille  PC og skærm(e)  til KlinikTV.

Abonnement til kun 599,- DKK inkl. moms pr. måned

Udover abonnementet  følger en udstyrspakke med PC og skærm –  som varierer i pris alt efter skærmvalg. Tryk på “Bestil” og vælg skærm
Skærmen er til ejendom, – og kan beholde selvom aftale med KlinikTV opsiges.* Klinikken beholder skærmen og kan anvende den som man måtte ønske!
Abonnementet kan opsiges efter 12 måneder, men herefter  er opsigelsesvarslet kun 3 måneder.

Læs om de Unikke fordele ved KlunikTV-løsningen  her
Indholdet i KlinikTV- løsningen finder du her

Det får Klinikken når den tilmelder sig:

Hvad sker der når klinikken har bestilt?

  1. Når Klinikken har valgt udstyrspakken, – er det tid til at få tilpasset  indholdet og det grafiske udtryk på skærmen. Klinikken får tildelt et  IDNummer  og får adgang til at uploade billeder og logos til KlinikTV, – som opsætter  klinkkens unikke præsentationsflade.
  2. Når Klinikken har godkendt præsentationsfladen er klinikken klar til at vælge behandlingsinfo, nyhedskilder og underholdning fra KlinikTVs online biblioteker.
  3. Herefter er klinikken klar til at gå i luften med sit eget infosystem i venteværelset.
  4. På KlinikTV.dk vil der i brugerområdet være adgang til instruktionsvideoer i anvendelsen af systemet,  og husk at vi også yder såvel telefon som mailsupport.

Vidste du at:

Flere skærme & leasing
Du har  i bestillingsformularen mulighed for at afkrydse at du ønsker at blive kontaktet med henblik på en beregning af en installation af flere skærme –  eksempelvis skærme i loftet på  klinikrummene. Du vil så blive kontaktet og vil kunne få beregnet hvad der skal til for at realisere en sådan løsning. I samme forbindelse har du  mulighed for at afkrydse at du ønsker at blive kontaktet med henblik på en beregning af  et samlet leasingtilbud.

*) Dette forudsætter dog at Klinikken tidligst opsiger abonnementet efter 12 måneder. Sker det tidligere tilfalder ejendomsretten til skærmen iDent Aps.
**) Klinikken kan vælge at bruge sin egen TV-skærm. Råder klinikken  selv over en egnet skærm ( Full HD – HDMI)  skal klinikken alene vælge pakke A i bestillingsformularen.